AUTÓFÓLIÁZÁS

Autóüveg fóliázás

Az autók sötétítő fóliázása kitörve a régi „maffiaautós” sztereotípiából egyre elterjedtebb. A LLumar autófólia termékek olyan komplex előnyöket kínálnak, melybe beletartozik a sofőr, az utasok és a szállított értékek teljes körű védelme is.

Az autófólia legfontosabb előnye, hogy késlelteti az autó belső terének felmelegedését, így a nyári forróságban növeli az utasok komfortérzetét. Az autófólia alkalmazása a klíma tehermentesítését is segíti, így autónkban is spórolhatunk az energiával.

Hosszabb utak vagy rendszeres utazás esetén nagyon lényeges szempont bőrünk védelme is. Ez gyermekeink szállítása esetén fokozottan fontos. A LLumar autófóliák kizárják a nap káros sugarait, így óvva bőrünket különböző bőrbetegségek kialakulása ellen, valamint véd a féloldalas lebarnulás ellen is.

Haszongépjárművek rakodótér üvegeinek sötétítő fóliázása diszkréciót biztosít a szállított termékeknek, így nem lesz célpontja az értékeinkre pályázóknak.

Az autófóliák
előnyei

Hővédelem

UV védelem

Sötétítés

A LLumar autófóliák a Közlekedési Hatóság által elfogadott és minősített anyagok. Az autóüveg fóliázást balesetvédelmi okokból törvényi előírások szabályozzák. Műhelyünkben fóliázott autókra természetesen a KH által előírt plasztikkártyás műbizonylatot állítunk ki, mely mind közúti igazoltatás során, mind műszaki vizsgán igazolja az autófóliázás legális voltát.

A LLumar autóüveg fólia termékek
3 nagyobb csoportba oszthatók:

LLumar ESPRIT

Mélyszínezett autófóliák, melyek elsősorban kinézetében változtatják meg az autók üvegfelületeteit. A ***-os, legolcsóbb árkategóriájú autófóliákat leginkább sötétítésre használják. UV-védelme kiváló, hővédelme viszont elmarad a fejlettebb sorozatokétól. Kapható a legsötétebb 5%-os fényáteresztéstől egészen a legvilágosabb 80%-osig kétféle színárnyalatban 7 év gyártói garanciával

LLumar Comfort

Magas fémtartalmú, ****-os autófóliák, melyek rendelkeznek a kényelmünket biztosító összes pozitív tulajdonsággal: kiváló hővédelem, extravagáns megjelenés, teljes UV-védelem. Ennek köszönhetően a legkedveltebb autófólia sorozat, melyre 10 év gyári garancia vonatkozik. Szintén több színben és fényáteresztési értékkel kapható, így mindenki a számára legmegfelelőbb fóliát választhatja

LLumar Avantgarde

Az autófóliák prémiumkategóriája. Kerámiaalapú, *****-os anyagok, melyek nem árnyékolják az elektromágneses hullámokat használó eszközeinket (GPS, telefon, sb). Szintén exkluzív megjelenést biztosítanak autónknak, emellett kiváló hővédelemmel is rendelkeznek 12 év gyári garanciával.

Karosszéria
védelem

Védje meg autója fényezését a kavicsfelverődésektől, bogaraktól, karcolásoktól láthatatlan karosszériavédő fóliával! A LLumar PPF (Paint Protection Film = karorsszériavédő fólia) kifejezetten autók fényezésének védelmére lett kifejlesztve. Öngyógyuló felületének köszönhetően a karcolások hő hatására felszívódnak.

Láthatatlan

Öngyógyuló

Víztaszító

Gyártói garancia

Hívjon most!

Épület üveg fóliázás

Az épületfóliák alkalmazásának számos területe van, összességében elmondható, hogy a beépített üvegek állapotjavítására, tulajdonságainak feltuningolására legköltséghatékonyabb megoldás a LLumar épületfólia választéka.

Kinik Autófólia

Kinik Róbert – okleveles LLumar kivitelező
3525 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán u. 77.